duminică, 12 iulie 2015

Concuram cu Primaria?

Daca tot suntem la capitolul fun si distractie si concedii si toata lumea posteaza poze de pe la Aventura Park si e la moda si Primaria Galati vrea sa faca si ea parc de aventuri din bugetul propriu la parcul Siret, uite, am o propunere pentru cine crede ca trendul asta cu "hai sa ne cataram in weekend in copaci si sa ne dam cu tiroliana si sa bem o bere dupa", merita calarit putin.

1. Cel mai misto parc de aventura din zona Galati - Braila se poate face in Macin. Cu tot felul de trasee prin copaci, mountain bike, off-road, drumetie, cu o tiroliana gigantica pe varfurile de pe acolo si chiar de pe Vf. Tutuiatu pana jos, in Greci, parapanta, astronomie pentru geeks, si de aici incepem sa visam si o mica cabanuta, cazare, camping, catarare (din aceea pe bune, nu pe perete), calarie si multe altele. Iarna se poate amenaja o mica partie de ski si 2 - 3 trasee de snowmobil. Dar putem sa incepem mic, cu un parc de aventura si o tiroliana.

2. Cea mai misto tiroliana care s-ar putea face, de data aceasta, in interiorul Galati-ului ar fi, evident, pe Faleza Dunarii, fie in zona Fructul Soarelui (pornire de la parcul superlamoda Viva si coborare lenta longitudinala, in lungul versantului), fie la Turnul de Televiziune, unde avem de asemenea ditamai dealul, iar sensul de coborare spre Bac.

3. Ce ar fi ca ONG-urile, sustinute de cateva firme si accesand 2 - 3 finantari, sa intre putin in concurenta cu Primaria Galati si sa isi uneasca fortele pentru un astfel de proiect - unul din cele de mai sus. Am putea finanta activitatea administrativa a cel putin 20 de organizatii (contabilitate, parte juridica, sediu, 3 salarii, etc.) si surplusul sa il intoarcem in comunitate prin proiecte - gasim noi o modalitate.

4. Asa, de duminica, daca aveti chef, mai jos e cel mai misto "parc de aventura", daca il putem numi asa, pe care l-am vazut. Ce parere aveti?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul adaugat. Foarte constructiv!

Despre blog

Imagineaza-ti ca faci ca un cocktail cu gust de administratie, urbanism, societate civila din Galati, ONG-uri, putina politica si antreprenoriat. Se amesteca totul cu poze cu labradori, DIY si se adauga cugetari adanci. Se presara foarte putina politica internationala si nu foarte multa economie, cat sa nu fie prea iute. Se bea doar seara, nu se amesteca decat eventual cu bere, si doar in locul special amenajat pentru conversatii inteligente.